mandag 29. oktober 2012

Masteroppgave

Jeg har de to siste årene drevet med et fullt masterstudium ved siden av full jobb. Nå er masteroppgaven levert og jeg er akkurat ferdig med foredrag og muntlig eksamen på HSH. Når man har vært i studieboblen så lenge tar det litt tid å komme ut av den, men jeg gleder meg over at det er ferdig, samt husker tilbake på at det faktisk har vært kjekt underveis - om enn litt for travelt.

Det har vært mye annet som har måttet ligge i denne perioden, blant annet har bloggen min fått lide av det, twitter har vært grovt neglisjert og merk-alt-som-lest-knappen i RSS-leseren har blitt brukt flittig. Sykkelen har stått mer i ro enn tidligere og min faste plass på spinningen har stått ledig. Gleder meg til å ta fatt på alt dette igjen, uten å forstyrres av frister og mer eller mindre velfunderte ideer som bare må være med i oppgaven. 

Jeg har skrevet masteroppgave om iPad som lærerverktøy i videregående opplæring med fokus på klasseledelse og digital kompetanse. De som er interessert kan laste den ned som e-bok her.  Lykke til med lesingen. Jeg setter pris på tilbakemeldinger - og nå har jeg til og med tid til å diskutere de.


Ingen kommentarer: